Aanmelding


Vanwege beëinding van de praktijk in 2021 worden geen nieuwe behandelingen gestart.

Voor een behandeling in de geestelijke gezondheidszorg heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. De huisarts kan u, afhankelijk van uw klachten, verwijzen voor de Basis Generalistische GGZ of voor de Specialistische GGZ.

De BasisGGZ is bedoeld voor mensen met klachten en problemen waarvan wordt ingeschat dat een relatief kortdurende behandeling voldoende is. Het aantal gesprekken varieert van 4 tot 12.   

De Specialistische GGZ is bedoeld voor mensen met meer complexe problematiek waarvoor een langer behandeltraject noodzakelijk is.

De huisarts moet in de verwijsbrief ook aangeven wat de vermoedelijke diagnose is. Niet alle problemen of klachten komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking.

Telefonisiche aanmelding: Als u een verwijzing heeft van de huisarts kunt u mij bellen voor het maken van een afspraak.

Intake: In het intakegesprek probeer ik een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw klachten en problemen, van uw voorgeschiedenis en van uw leefomstandigheden. Het intakegesprek duurt doorgaans 60 tot 75 minuten.   

Behandelplan: In het adviesgesprek stel ik samen met u een behandelplan op, dat met uw toestemming in briefvorm naar uw huisarts wordt gestuurd.